Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.date.accessioned2025-10-08T10:09:17Z-
dc.date.available2025-10-08T10:09:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОснови гостинності : метод. реком. для написання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа спец. J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови гостинностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovi gostinnosti J2 kontr bakalavr.pdf280,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.