Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416
Назва: Основи гостинності
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Основи гостинності : метод. реком. для написання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа спец. J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovi gostinnosti J2 kontr bakalavr.pdf280,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.