Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512
Title: Основи фізіології харчування
Authors: Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Посухін, Вадим Олександрович
Posukhin, Vadim
Issue Date: 2025
Citation: Основи фізіології харчування : метод. реком. до виконання лабор. робіт для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття освіти / уклад. : М. І. Гиль, В. О. Посухін. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512
Appears in Collections:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovi fiziologiyi harchuvannya 181 labor.pdf255,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.