Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512| Title: | Основи фізіології харчування |
| Authors: | Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail Посухін, Вадим Олександрович Posukhin, Vadim |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Основи фізіології харчування : метод. реком. до виконання лабор. робіт для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття освіти / уклад. : М. І. Гиль, В. О. Посухін. Миколаїв : МНАУ, 2025. 24 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22512 |
| Appears in Collections: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Osnovi fiziologiyi harchuvannya 181 labor.pdf | 255,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.