Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23250
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКаратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKarateeva, Helena, scientific director-
dc.contributor.authorЧайка, Р.-
dc.contributor.authorChaika, R.-
dc.date.accessioned2025-12-22T12:57:40Z-
dc.date.available2025-12-22T12:57:40Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationChaika R. Fermentation properties of different strains of lactobacillus casei. Scientific method: reality and future trends of researching: Collection of Scientific Papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VII International Scientific and Theoretical Conference, December 5, 2025. Montreal, Canada: International Center of Scientific Research. P. 289-293.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23250-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleFermentation properties of different strains of lactobacillus caseiuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150-214-PB-290-294.pdf426,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.