Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23282
Title: Ветеринарно-санітарна експертиза і гігієна рослинних харчових продуктів
Authors: Корольова, Ольга Вікторівна
Issue Date: 2025
Citation: Ветеринарно-санітарна експертиза і гігієна рослинних харчових продуктів : методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Корольова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23282
Appears in Collections:H6 (212/211) Ветеринарна медицина / Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vse-grhp-212-mag-lab-prakt-2025.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.