Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23282
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза і гігієна рослинних харчових продуктів
Автори: Корольова, Ольга Вікторівна
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Ветеринарно-санітарна експертиза і гігієна рослинних харчових продуктів : методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Корольова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23282
Розташовується у зібраннях:H6 (212/211) Ветеринарна медицина / Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vse-grhp-212-mag-lab-prakt-2025.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.