Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Никончук, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-27T08:17:05Z | - |
dc.date.available | 2017-09-27T08:17:05Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2347 | - |
dc.description | Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств. | ru |
dc.description.abstract | Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | овочівництво | ru |
dc.subject | технологія виробництва | ru |
dc.subject | біологічні особливості | ru |
dc.subject | овочеві культури | ru |
dc.subject | умови вирощування | ru |
dc.title | Овочівництво відкритого і закритого грунту | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.