Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorНикончук, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2017-09-27T08:17:05Z-
dc.date.available2017-09-27T08:17:05Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2347-
dc.descriptionОвочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств.ru
dc.description.abstractОвочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectовочівництвоru
dc.subjectтехнологія виробництваru
dc.subjectбіологічні особливостіru
dc.subjectовочеві культуриru
dc.subjectумови вирощуванняru
dc.titleОвочівництво відкритого і закритого грунтуru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf589,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.