Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Назва: Овочівництво відкритого і закритого грунту
Автори: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Ключові слова: овочівництво
технологія виробництва
біологічні особливості
овочеві культури
умови вирощування
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.
Опис: Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2347
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf589,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.