Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Title: | Овочівництво відкритого і закритого грунту |
Authors: | Нікончук, Наталія Володимирівна Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
Keywords: | овочівництво технологія виробництва біологічні особливості овочеві культури умови вирощування |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с. |
Description: | Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2347 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.