Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Title: Овочівництво відкритого і закритого грунту
Authors: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Keywords: овочівництво
технологія виробництва
біологічні особливості
овочеві культури
умови вирощування
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.
Description: Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2347
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf589,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.