Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2350
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: птахівництво
технологія виробництва
розведення
продуктивність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення проміжного та підсумкового тестового контролю знань для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спец. 204 "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 46 с.
Опис: Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2350
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patreva_L.TVPP_Test.pdf381,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.