Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2017-09-27T08:53:34Z-
dc.date.available2017-09-27T08:53:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2350-
dc.descriptionДисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва.ru
dc.description.abstractТехнологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення проміжного та підсумкового тестового контролю знань для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спец. 204 "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 46 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectптахівництвоru
dc.subjectтехнологія виробництваru
dc.subjectрозведенняru
dc.subjectпродуктивністьru
dc.titleТехнологія виробництва продукції птахівництваru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patreva_L.TVPP_Test.pdf381,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.