Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2350
Назва: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
Ключові слова: | птахівництво технологія виробництва розведення продуктивність |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення проміжного та підсумкового тестового контролю знань для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спец. 204 "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 46 с. |
Опис: | Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2350 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patreva_L.TVPP_Test.pdf | 381,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.