Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2409
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Подпалая, Татьяна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-21T07:33:36Z | - |
dc.date.available | 2017-11-21T07:33:36Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 48 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2409 | - |
dc.description.abstract | В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста. Рівень розвитку молочного скотарства тісно пов’язаний з кваліфікацією фахівців, які будуть задіяні в процесі виробництва продукції і тому дуже важливим є забезпечення можливості застосування майбутніми фахівцями знань отриманих під час навчання, на високому рівні. Для цього потрібна абсолютна відповідність навчальних програм існуючим нормативним та регулюючим документам, що застосовуються у галузі скотарства. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Молочне скотарство | ru |
dc.subject | Виробництво яловичини | ru |
dc.subject | виробництво молока | ru |
dc.subject | лінійна система оцінки екстер’єру | ru |
dc.subject | Проміри великої рогатої худоби | ru |
dc.subject | індекс будови тіла | ru |
dc.subject | Процес доїння | ru |
dc.subject | Оцінка корів | ru |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_yalovychyny.pdf | 563,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.