Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2409| Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
| Ключові слова: | Молочне скотарство Виробництво яловичини виробництво молока лінійна система оцінки екстер’єру Проміри великої рогатої худоби індекс будови тіла Процес доїння Оцінка корів |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 48 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста. Рівень розвитку молочного скотарства тісно пов’язаний з кваліфікацією фахівців, які будуть задіяні в процесі виробництва продукції і тому дуже важливим є забезпечення можливості застосування майбутніми фахівцями знань отриманих під час навчання, на високому рівні. Для цього потрібна абсолютна відповідність навчальних програм існуючим нормативним та регулюючим документам, що застосовуються у галузі скотарства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2409 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_yalovychyny.pdf | 563,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.