Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2409
Title: Технологія виробництва молока і яловичини
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
Keywords: Молочне скотарство
Виробництво яловичини
виробництво молока
лінійна система оцінки екстер’єру
Проміри великої рогатої худоби
індекс будови тіла
Процес доїння
Оцінка корів
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 48 с.
Abstract: В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста. Рівень розвитку молочного скотарства тісно пов’язаний з кваліфікацією фахівців, які будуть задіяні в процесі виробництва продукції і тому дуже важливим є забезпечення можливості застосування майбутніми фахівцями знань отриманих під час навчання, на високому рівні. Для цього потрібна абсолютна відповідність навчальних програм існуючим нормативним та регулюючим документам, що застосовуються у галузі скотарства.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2409
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_yalovychyny.pdf563,45 kBAdobe PDFView/Open


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.