Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2018-02-01T08:43:12Z-
dc.date.available2018-02-01T08:43:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2433-
dc.descriptionТехнологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с.ru
dc.description.abstractРиба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів, мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для організму людини вітамінів.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectрибництвоru
dc.subjectтехнологія виробництваru
dc.subjectпервинна обробкаru
dc.subjectпосол рибиru
dc.subjectпереробка рибиru
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультуриru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TVP_akvakultura.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.