Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433
Title: Технологія виробництва продукції аквакультури
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
Keywords: рибництво
технологія виробництва
первинна обробка
посол риби
переробка риби
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Риба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів, мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для організму людини вітамінів.
Description: Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2433
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TVP_akvakultura.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.