Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433| Title: | Технологія виробництва продукції аквакультури |
| Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
| Keywords: | рибництво технологія виробництва первинна обробка посол риби переробка риби |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | Риба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів, мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для організму людини вітамінів. |
| Description: | Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2433 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TVP_akvakultura.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.