Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433
Назва: Технологія виробництва продукції аквакультури
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
Ключові слова: рибництво
технологія виробництва
первинна обробка
посол риби
переробка риби
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Риба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів, мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для організму людини вітамінів.
Опис: Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2433
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TVP_akvakultura.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.