Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2445
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Helen | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-01T12:48:22Z | - |
dc.date.available | 2018-02-01T12:48:22Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2445 | - |
dc.description | В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів | ru |
dc.description.abstract | Кравченко, О. О. Зберігання та контроль якості кормів : конспект лекцій [Електронний ресурс] : для студ. денної форми навчання спец. 8.09010207 - "Промислове звірівництво" / О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 112 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | корми | ru |
dc.subject | технологія зберігання | ru |
dc.subject | якість кормів | ru |
dc.subject | кормові добавки | ru |
dc.title | Зберігання та контроль якості кормів | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zber_kontrol_ykosti_kormiv.pdf | 833,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.