Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2445
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Ключові слова: корми
технологія зберігання
якість кормів
кормові добавки
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Кравченко, О. О. Зберігання та контроль якості кормів : конспект лекцій [Електронний ресурс] : для студ. денної форми навчання спец. 8.09010207 - "Промислове звірівництво" / О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 112 с.
Опис: В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2445
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zber_kontrol_ykosti_kormiv.pdf833,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.