Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2445
Title: Зберігання та контроль якості кормів
Authors: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Keywords: корми
технологія зберігання
якість кормів
кормові добавки
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Кравченко, О. О. Зберігання та контроль якості кормів : конспект лекцій [Електронний ресурс] : для студ. денної форми навчання спец. 8.09010207 - "Промислове звірівництво" / О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 112 с.
Description: В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2445
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zber_kontrol_ykosti_kormiv.pdf833,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.