Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2460
Назва: Технологія виробництва продукції аквакультури
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
Ключові слова: рибництво
технологія виробництва
ставкове рибництво
вирощування риби
швидкість росту
кількість корму
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. індивідуальні розрахункові завдання для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 48 с.
Опис: Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Існують суттєві площі акваторії різного походження і цільового комплексу, які можуть і повинні бути використані для виробництва товарної риби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2460
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_Akvakultury.pdf616,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.