Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2464
Назва: | Технологія переробки сільськогосподарської продукції |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна Горбенко, Елена Андреевна Gorbenko, Elena Пастушенко, Андрій Сергійович Пастушенко, Андрей Сергеевич Pastushenko, Andriy Норинський, Олексій Ігорович Норинский, Алексей Игоревич Norinskiy, Aleksey |
Ключові слова: | лабораторні роботи сільськогосподарська продукція технологія переробки |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. :О.А. Горбенко, А.С. Пастушенко, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 34 с. |
Опис: | методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2464 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_pererobky_sil's'kohospodars'koyi_produktsiyi.pdf | 315,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.