Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2464
Назва: Технологія переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Пастушенко, Андрій Сергійович
Пастушенко, Андрей Сергеевич
Pastushenko, Andriy
Норинський, Олексій Ігорович
Норинский, Алексей Игоревич
Norinskiy, Aleksey
Ключові слова: лабораторні роботи
сільськогосподарська продукція
технологія переробки
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. :О.А. Горбенко, А.С. Пастушенко, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 34 с.
Опис: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2464
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_pererobky_sil's'kohospodars'koyi_produktsiyi.pdf315,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.