Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Назва: | Технологія виробництва молока та яловичини |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
Ключові слова: | облік поголів’я на фермі облік продукції облік кормів Забійна маса цінність м’яса Коефіцієнт м’ясності |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Перехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин. Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій. В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва. Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_ta_yalovychyny.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.