Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Васильевна-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorЛуговой, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorKramarenko, Sergej-
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorТопиха, Вера Сергеевна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.date.accessioned2018-02-15T09:44:59Z-
dc.date.available2018-02-15T09:44:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПрактичний довідник зі свинарства : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 73 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2600-
dc.description.abstractЗавдяки багатоплідності, скоростиглості, великій забійній вазі при порівняно незначній витраті кормів на одиницю продукції, свинина відіграє головну роль в загальному виробництві м'яса (в УРСР 1970 — 46%). Вона майже вдвічі поживніша за яловичину і баранину. Завдяки цим прикметам значення свинарства постійно зростає, зокрема з поч. 19 ст. — зі збільшенням попиту на м'ясні продукти швидко зростаючого населення міст. Зростання кількості свиней у світі (у млн тонн): 1938-39 — 296, 1965-66 — 588, і вже зараз поголів'я свиней у світі становить понад 850 млн голів, більше половини його зосереджено в Азії. Китай посідає перше місце у світі за кількістю свиней (майже 50% світового виробництва). За обсягом свинарства вирізняються також США (10,3% світового виробництва), Бразилія, ФРН, Данія, Франція, Велика Британія, Нідерланди, Угорщина. Нині існує понад 600 порід свиней різних напрямків продуктивності (м'ясні, сальні, беконні, м'ясо-сальні).uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectфізіологія свинейuk
dc.subjectімунологія свинейuk
dc.subjectгодівля свинейuk
dc.subjectрепродукція свинейuk
dc.subjectутримання свинейuk
dc.subjectуправління стадомuk
dc.titleПрактичний довідник зі свинарстваuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довідник (1).pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.