Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Василівна | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Likhach, Anna | - |
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Луговой, Сергей Иванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Сергей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Sergej | - |
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Топиха, Вера Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-15T09:44:59Z | - |
dc.date.available | 2018-02-15T09:44:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Практичний довідник зі свинарства : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 73 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2600 | - |
dc.description.abstract | Завдяки багатоплідності, скоростиглості, великій забійній вазі при порівняно незначній витраті кормів на одиницю продукції, свинина відіграє головну роль в загальному виробництві м'яса (в УРСР 1970 — 46%). Вона майже вдвічі поживніша за яловичину і баранину. Завдяки цим прикметам значення свинарства постійно зростає, зокрема з поч. 19 ст. — зі збільшенням попиту на м'ясні продукти швидко зростаючого населення міст. Зростання кількості свиней у світі (у млн тонн): 1938-39 — 296, 1965-66 — 588, і вже зараз поголів'я свиней у світі становить понад 850 млн голів, більше половини його зосереджено в Азії. Китай посідає перше місце у світі за кількістю свиней (майже 50% світового виробництва). За обсягом свинарства вирізняються також США (10,3% світового виробництва), Бразилія, ФРН, Данія, Франція, Велика Британія, Нідерланди, Угорщина. Нині існує понад 600 порід свиней різних напрямків продуктивності (м'ясні, сальні, беконні, м'ясо-сальні). | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | фізіологія свиней | uk |
dc.subject | імунологія свиней | uk |
dc.subject | годівля свиней | uk |
dc.subject | репродукція свиней | uk |
dc.subject | утримання свиней | uk |
dc.subject | управління стадом | uk |
dc.title | Практичний довідник зі свинарства | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Довідник (1).pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.