Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-03-12T08:23:39Z-
dc.date.available2018-03-12T08:23:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834-
dc.descriptionУ курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.uk
dc.description.abstractСтріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectсільськогосподарські твариниuk
dc.subjectбіохімія м’ясаuk
dc.subjectм'язова тканинаuk
dc.subjectморфологічний складuk
dc.subjectбіохімічні зміниuk
dc.subjectм’ясопродуктиuk
dc.titleБіохімія м'яса і м'ясних продуктівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.