Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-12T08:23:39Z | - |
dc.date.available | 2018-03-12T08:23:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834 | - |
dc.description | У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. | uk |
dc.description.abstract | Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | сільськогосподарські тварини | uk |
dc.subject | біохімія м’яса | uk |
dc.subject | м'язова тканина | uk |
dc.subject | морфологічний склад | uk |
dc.subject | біохімічні зміни | uk |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.title | Біохімія м'яса і м'ясних продуктів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.