Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Title: | Біохімія м'яса і м'ясних продуктів |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
Keywords: | сільськогосподарські тварини біохімія м’яса м'язова тканина морфологічний склад біохімічні зміни м’ясопродукти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с. |
Description: | У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.