Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Title: Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Keywords: сільськогосподарські тварини
біохімія м’яса
м'язова тканина
морфологічний склад
біохімічні зміни
м’ясопродукти
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с.
Description: У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.