Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834| Назва: | Біохімія м'яса і м'ясних продуктів |
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
| Ключові слова: | сільськогосподарські тварини біохімія м’яса м'язова тканина морфологічний склад біохімічні зміни м’ясопродукти |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Короткий огляд (реферат): | Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с. |
| Опис: | У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834 |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.