Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Назва: Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: сільськогосподарські тварини
біохімія м’яса
м'язова тканина
морфологічний склад
біохімічні зміни
м’ясопродукти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с.
Опис: У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Striha_L.Biohim_mmp_KL.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.