Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835| Назва: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса |
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
| Ключові слова: | технологічне обладнання переробка м’яса напівфабрикати м’ясні продукти тваринництво харчова промисловість |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Короткий огляд (реферат): | Стріха, Л. О. Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 92 с. |
| Опис: | У курсі лекцій викладено відомості про технологічне обладнання та описано технологію переробки мяса. Розглянуто сировину та допоміжні матеріали для виробництва мясних продуктів, особливості виготовлення напівфабрикатів. Розраховано на студентів, майбутніх фахівців в галузі тваринництва та харчової промисловості |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835 |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Striha_L.TOTPM_KL.pdf | 736,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.