Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Title: | Особливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської області |
Authors: | Мамченко, В. Ю., науковий керівник Мамченко, В. Ю., научный руководитель Mamchenko, V., scientific director Воронкова, І. О. Voronkova, I. |
Keywords: | фермерське господарство особливості годівлі технологія виробництва молока вміст жиру в молоці молочний жир відносна молочність раціон корови української-чорно-рябої молочної породи |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | У статті розглянуто особливості годівлі та виробництва молока корів української чорно-рябої молочної породи в умовах фермерського господарства. Найкращими параметрами молочної продуктивності, серед обстежених корів, характеризуються тварини І дослідної групи (селекційного ядра). Їх надій за 305 днів лактації склав 6134 кг молока, вміст жиру в молоці 3,70 %, молочний жир – 229,7 кг, відносна молочність – 1078 кг. |
Description: | Воронкова І. О. Особливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської області / І. О. Воронкова // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 32-37. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal5.pdf | 523,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.