Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Назва: Особливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської області
Автори: Мамченко, В. Ю., науковий керівник
Мамченко, В. Ю., научный руководитель
Mamchenko, V., scientific director
Воронкова, І. О.
Voronkova, I.
Ключові слова: фермерське господарство
особливості годівлі
технологія виробництва молока
вміст жиру в молоці
молочний жир
відносна молочність
раціон
корови української-чорно-рябої молочної породи
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості годівлі та виробництва молока корів української чорно-рябої молочної породи в умовах фермерського господарства. Найкращими параметрами молочної продуктивності, серед обстежених корів, характеризуються тварини І дослідної групи (селекційного ядра). Їх надій за 305 днів лактації склав 6134 кг молока, вміст жиру в молоці 3,70 %, молочний жир – 229,7 кг, відносна молочність – 1078 кг.
Опис: Воронкова І. О. Особливості виробництва молока в умовах ФГ «Острів -97» Радомишльського району Житомирської області / І. О. Воронкова // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 32-37.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal5.pdf523,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.