Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Назва: | Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом |
Автори: | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director Лещенко, В. В. Leshchenko, V. |
Ключові слова: | молоко казеїн бактерії заквашування |
Дата публікації: | 2017 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту. |
Опис: | Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal21.pdf | 444,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.