Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Nazarenko, Inna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Лещенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Leshchenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-14T12:24:13Z | - |
dc.date.available | 2018-03-14T12:24:13Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909 | - |
dc.description | Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140. | uk |
dc.description.abstract | Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | казеїн | uk |
dc.subject | бактерії | uk |
dc.subject | заквашування | uk |
dc.title | Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal21.pdf | 444,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.