Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Title: | Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом |
Authors: | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director Лещенко, В. В. Leshchenko, V. |
Keywords: | молоко казеїн бактерії заквашування |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту. |
Description: | Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal21.pdf | 444,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.