Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Title: Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом
Authors: Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
Лещенко, В. В.
Leshchenko, V.
Keywords: молоко
казеїн
бактерії
заквашування
Issue Date: 2017
Abstract: Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту.
Description: Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal21.pdf444,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.