Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Назва: Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
Лещенко, В. В.
Leshchenko, V.
Ключові слова: молоко
казеїн
бактерії
заквашування
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту.
Опис: Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal21.pdf444,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.