Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912
Назва: | Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства? |
Автори: | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director Малиновська, М. Д. Malynovska, M. |
Ключові слова: | молоко склад молока якість фальсифікація |
Дата публікації: | 2017 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено якісні й органолептичні показники молока коров’ячого незбираного, яке потрапляє на переробку до ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» з приватних господарств, щодо його фальсифікації водою, содою та незбираним молоком та порівняно із показниками стандарту. |
Опис: | Малиновська М. Д. Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства? / М. Д. Малиновська // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 154-159. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal24.pdf | 420,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.