Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923| Title: | Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна |
| Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Ткаченко, М. В. Tkachenko, M. |
| Keywords: | можливі небезпечні чинники біологічні небезпечні чинники хімічні небезпечні чинники фізичні небезпечні чинники технологічний процес потенційна небезпека джерело небезпеки |
| Issue Date: | 2017 |
| Abstract: | У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба. |
| Description: | Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| studentresearchjournal33.pdf | 419,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.