Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
Title: Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Ткаченко, М. В.
Tkachenko, M.
Keywords: можливі небезпечні чинники
біологічні небезпечні чинники
хімічні небезпечні чинники
фізичні небезпечні чинники
технологічний процес
потенційна небезпека
джерело небезпеки
Issue Date: 2017
Abstract: У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба.
Description: Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal33.pdf419,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.