Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, М. В. | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T09:21:05Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T09:21:05Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923 | - |
dc.description | Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213. | uk |
dc.description.abstract | У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | можливі небезпечні чинники | uk |
dc.subject | біологічні небезпечні чинники | uk |
dc.subject | хімічні небезпечні чинники | uk |
dc.subject | фізичні небезпечні чинники | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | потенційна небезпека | uk |
dc.subject | джерело небезпеки | uk |
dc.title | Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal33.pdf | 419,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.