Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
Назва: Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Ткаченко, М. В.
Tkachenko, M.
Ключові слова: можливі небезпечні чинники
біологічні небезпечні чинники
хімічні небезпечні чинники
фізичні небезпечні чинники
технологічний процес
потенційна небезпека
джерело небезпеки
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба.
Опис: Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal33.pdf419,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.