Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Nazarenko, Inna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Шопіна, А. Ю. | - |
dc.contributor.author | Shopina, A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T10:55:28Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T10:55:28Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928 | - |
dc.description | Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240. | uk |
dc.description.abstract | У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | система НАССР | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | управління якістю | uk |
dc.title | Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal38.pdf | 407,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.