Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Назва: | Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти |
Автори: | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director Шопіна, А. Ю. Shopina, A. |
Ключові слова: | система НАССР безпечність підприємство управління якістю |
Дата публікації: | 2017 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві. |
Опис: | Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal38.pdf | 407,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.