Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Title: | Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти |
Authors: | Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director Шопіна, А. Ю. Shopina, A. |
Keywords: | система НАССР безпечність підприємство управління якістю |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві. |
Description: | Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal38.pdf | 407,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.