Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2962
Назва: | Виробництво молока та молочних продуктів |
Автори: | Ястремська, Анна Анатоліївна Ястремская, Анна Анатольевна Yastremska, Anna Кащевська, Олександра Володимирівна Кащевская, Александра Владимировна Kashchevs'ka, Oleksandra Пустова Ольга Григорівна, редактор |
Ключові слова: | Економіка молочної галузі Технологія виробництва вершкового масла виробництво згущеного молока |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Виробництво молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : рек. покажч. літ. / уклад. А. А. Ястремська ; ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 24 с. |
Короткий огляд (реферат): | Бібліографічний покажчик «Виробництво молока та молочних продуктів» присвячений досягненням науки та передового досвіду з питань молочної галузі в Україні та світі, проблемам виробництва продуктів з молока. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, Національні стандарти України, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з даного питання. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в мережі Інтернет. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2962 |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Moloko_web.pdf | 822,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.