Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2962
Назва: Виробництво молока та молочних продуктів
Автори: Ястремська, Анна Анатоліївна
Ястремская, Анна Анатольевна
Yastremska, Anna
Кащевська, Олександра Володимирівна
Кащевская, Александра Владимировна
Kashchevs'ka, Oleksandra
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ключові слова: Економіка молочної галузі
Технологія виробництва вершкового масла
виробництво згущеного молока
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Виробництво молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : рек. покажч. літ. / уклад. А. А. Ястремська ; ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 24 с.
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик «Виробництво молока та молочних продуктів» присвячений досягненням науки та передового досвіду з питань молочної галузі в Україні та світі, проблемам виробництва продуктів з молока. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, Національні стандарти України, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з даного питання. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в мережі Інтернет.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2962
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moloko_web.pdf822,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.