Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2973
Назва: Зберігання та переробка зерна
Автори: Ястремська, Анна Анатоліївна
Ястремская, Анна Анатольевна
Yastremska, Anna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ключові слова: способи зберігання зерна
Очищення зерна
охолодження зерна
сушіння зерна
Переробка зерна
шкідники зерна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зберігання та переробка зерна : рек. покажч. літ. / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): В бібліографічному покажчику «Зберігання та переробка зерна» розглянуті питання основних способів зберігання зерна, його очищення, охолодження та сушіння, питання з боротьби з шкідниками запасів у сховищах. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань зберігання та переробка зерна. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2973
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zerno_pererob.pdf750,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.