Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: Стан галузі птахівництва
Хімічний склад яєць
яйцева продуктивність
Хімічний склад м’яса
м’ясна продуктивність
Класифікація порід
Методи розведення
методи селекції
Технологія інкубації
Нормування поживних речовин
Класифікація кормів
Технологія годівлі
Вирощування молодняку
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с.
Короткий огляд (реферат): У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.