Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Назва: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
Ключові слова: | Стан галузі птахівництва Хімічний склад яєць яйцева продуктивність Хімічний склад м’яса м’ясна продуктивність Класифікація порід Методи розведення методи селекції Технологія інкубації Нормування поживних речовин Класифікація кормів Технологія годівлі Вирощування молодняку |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с. |
Короткий огляд (реферат): | У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_ptakhivnytstva.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.