Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Назва: Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва
Formation of competitive advantages of producers of the market of production of vegetable growing
Автори: Лесік, Ірина Миколаївна
Лесик, Ирина Николаевна
Lesik, Iryna
Ключові слова: конкурентна перевага
потенціал
ринок
технологічна готовність
глобалізація
конкурентное преимущество
потенциал
рынок
технологическая готовность
глобализация
competitive advantage
potential
market
technological readiness
globalization
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Лесік І. М. Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва [Електронний ресурс] / І. М. Лесік // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - Вип. 8. – С. 195-199.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто передумови формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва. Визначено потенційні можливості та обґрунтовано напрями їх реалізації, спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності галузі овочівництва на внутрішньому та зовнішньому ринку.
В статье рассмотрены предпосылки формирования конкурентных преимуществ на рынке продукции овощеводства. Определены потенциальные возможности и обоснованы направления их реализации, направленные на повышение уровня конкурентоспособности отрасли овощеводства на внутреннем и внешнем рынке.
The article describes the prerequisites for the formation of competitive advantages in the market of vegetable growing products. The potential opportunities and the ways of their implementation which are aimed at improving the competitiveness of the vegetable production sector on the domestic and foreign markets are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лес_к_стаття.pdf515,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.