Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Подпалая, Татьяна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Цхвітава, Олександр Кіазович | - |
dc.contributor.author | Цхвитава, Александр Киазович | - |
dc.contributor.author | Tskhvitava, Alexandr | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T09:38:09Z | - |
dc.date.available | 2018-03-23T09:38:09Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації для виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.090102 – ТВППТ / Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 61 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033 | - |
dc.description.abstract | Технологія виробництва – це перетворення корму за допомогою худоби певного типу у високоякісні продукти харчування і сировину для легкої промисловості. Тварини повинні виробляти велику кількість продуктів високої якості, що обумовлено їх особливостями. Біологічні особливості великої рогатої худоби проявляються в конкретних умовах годівлі, утримання та експлуатації тварин, крім того залежать від породних якостей і методів селекції. В умовах інтенсифікації галузі необхідно знати особливості різних технологій, організаційних форм ведення галузі з врахуванням різних форм власності. Особливу роль відіграє народногосподарське значення галузі, породоформування, породи великої рогатої худоби, селекційні процеси, які забезпечують генетичне поліпшення популяцій худоби з використанням комп’ютерних програм, досягнень сучасної селекції, вимоги до якості продукції, використання племінних ресурсів і енергозберігаючих технологій, які передбачають конкурентну організаційну форму виробництва молока та яловичини в кожному господарстві. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Технологія виробництва | uk |
dc.subject | експлуатація худоби | uk |
dc.subject | динаміка росту телиць | uk |
dc.subject | ефективність вирощування ремонтних телиць | uk |
dc.subject | виробництво молока | uk |
dc.subject | Спосіб утримання | uk |
dc.subject | Жива масу поголів’я | uk |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Молоко і Яловичина КУРС ПР 2014.pdf | 613,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.