Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorПодпалая, Татьяна Васильевна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorЦхвітава, Олександр Кіазович-
dc.contributor.authorЦхвитава, Александр Киазович-
dc.contributor.authorTskhvitava, Alexandr-
dc.date.accessioned2018-03-23T09:38:09Z-
dc.date.available2018-03-23T09:38:09Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації для виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.090102 – ТВППТ / Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 61 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033-
dc.description.abstractТехнологія виробництва – це перетворення корму за допомогою худоби певного типу у високоякісні продукти харчування і сировину для легкої промисловості. Тварини повинні виробляти велику кількість продуктів високої якості, що обумовлено їх особливостями. Біологічні особливості великої рогатої худоби проявляються в конкретних умовах годівлі, утримання та експлуатації тварин, крім того залежать від породних якостей і методів селекції. В умовах інтенсифікації галузі необхідно знати особливості різних технологій, організаційних форм ведення галузі з врахуванням різних форм власності. Особливу роль відіграє народногосподарське значення галузі, породоформування, породи великої рогатої худоби, селекційні процеси, які забезпечують генетичне поліпшення популяцій худоби з використанням комп’ютерних програм, досягнень сучасної селекції, вимоги до якості продукції, використання племінних ресурсів і енергозберігаючих технологій, які передбачають конкурентну організаційну форму виробництва молока та яловичини в кожному господарстві.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectТехнологія виробництваuk
dc.subjectексплуатація худобиuk
dc.subjectдинаміка росту телицьuk
dc.subjectефективність вирощування ремонтних телицьuk
dc.subjectвиробництво молокаuk
dc.subjectСпосіб утриманняuk
dc.subjectЖива масу поголів’яuk
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Молоко і Яловичина КУРС ПР 2014.pdf613,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.