Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana Цхвітава, Олександр Кіазович Цхвитава, Александр Киазович Tskhvitava, Alexandr |
Ключові слова: | Технологія виробництва експлуатація худоби динаміка росту телиць ефективність вирощування ремонтних телиць виробництво молока Спосіб утримання Жива масу поголів’я |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації для виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.090102 – ТВППТ / Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Технологія виробництва – це перетворення корму за допомогою худоби певного типу у високоякісні продукти харчування і сировину для легкої промисловості. Тварини повинні виробляти велику кількість продуктів високої якості, що обумовлено їх особливостями. Біологічні особливості великої рогатої худоби проявляються в конкретних умовах годівлі, утримання та експлуатації тварин, крім того залежать від породних якостей і методів селекції. В умовах інтенсифікації галузі необхідно знати особливості різних технологій, організаційних форм ведення галузі з врахуванням різних форм власності. Особливу роль відіграє народногосподарське значення галузі, породоформування, породи великої рогатої худоби, селекційні процеси, які забезпечують генетичне поліпшення популяцій худоби з використанням комп’ютерних програм, досягнень сучасної селекції, вимоги до якості продукції, використання племінних ресурсів і енергозберігаючих технологій, які передбачають конкурентну організаційну форму виробництва молока та яловичини в кожному господарстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Молоко і Яловичина КУРС ПР 2014.pdf | 613,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.