Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
Назва: Стратегічне управління підприємствами харчової галузі
Стратегическое управление предприятиями пищевой отрасли
Strategic business management of the food industry
Автори: Довгаль, Олена Валеріївна
Довгаль, Елена Валериевна
Dovhal', Olena
Ключові слова: стратегічне управління
стратегія
базові стратегії
оперативне управління
стратегическое управление
стратегия
базовые стратегии
оперативное управление
strategic management
strategy
basic strategy
operational management
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Довгаль О. В. Стратегічне управління підприємствами харчової галузі / О. В. Довгаль. // Ефективна економіка. - 2015. - № 1.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні аспекти стратегічного управління підприємством. Розглянуто стратегію підприємства як основу стратегічного планування. Наведено порівняльну характеристику стратегічного та оперативного управління підприємством та розглянуто перехід з одного управління до іншого.
Исследованы теоретические аспекты стратегического управления предприятием. Рассмотрены стратегии предприятия как основу стратегического планирования. Приведена сравнительная характеристика стратегического и оперативного управления предприятием и рассмотрены переход из одного управления в другое.
The theoretical aspects of strategic management. Considered strategy of the enterprise as a basis for strategic planning. The comparative characteristic of strategic and operational management and discussed the transition from one administration to another. We characterize the application of strategic management. The classification of the basic strategies of enterprises. We describe three levels of strategy. Characterized model strategy. The influence of strategic management at the company.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.